Kjøbstadens 3-retters Menu

(Min. 2 couv.)

Laksecarpaccio

Røget laks – Rødløg – Kapers – Dild – Vinaigrette – Mizuna salat

Vinanbefaling:
Coteaux de Bourgignons 2022, Domaine Latour-Giraud, Frankrig.
Glas 110,- / Flaske 520,-

_

Farseret Kylling

Kylling med farsfyld og urter – Blancherede babymajs
Nye kartofler – Kyllinge- og majssauce

Vinanbefaling:
Pinot Noir 2022, Mathias Gaul, Tyskland
Glas 105,- / Flaske 495,-

_

Jordbær / Rabarber trifli

Kompot af jordbær og rabarber – Hjemmelavet havrecrumble og letpisket fløde

Vinanbefaling:
Saussignac Autrefois 2019, Couleurs d´Aquitaine, Frankrig
Glas 75,- / Flaske (50 cl) 295,-

Pris pr. person, 3 retter /  345,-

(eksklusiv vin)

Pris pr. person, 3 retter inklusiv vin /  615,-