Kjøbstadens 3-retters Menu
(Min. 2 couv.)
Laksecarpaccio
Røget laks – Rødløg – Kapers – Dild – Vinaigrette – Mizuna salat
Vinanbefaling:
Coteaux de Bourgignons 2022, Domaine Latour-Giraud, Frankrig.
Glas 110,- / Flaske 520,-
_
Farseret Kylling
Kylling med farsfyld og urter – Blancherede babymajs
Nye kartofler – Kyllinge- og majssauce
Vinanbefaling:
Pinot Noir 2022, Mathias Gaul, Tyskland
Glas 105,- / Flaske 495,-
_
Jordbær / Rabarber trifli
Kompot af jordbær og rabarber – Hjemmelavet havrecrumble og letpisket fløde
Vinanbefaling:
Saussignac Autrefois 2019, Couleurs d´Aquitaine, Frankrig
Glas 75,- / Flaske (50 cl) 295,-
…
Pris pr. person, 3 retter / 345,-
(eksklusiv vin)