Salater
Serveres kun til frokost:
Salade Chévre Chaud / 135,-
Gratineret gedeost på brød – Hjertesalat – Syltede valnødder – Æble – Vinaigrette
Cæsarsalat / 135,-
Sprødstegt kyllingebryst – Hjertesalat – Croutoner – Parmesan – Cæsardressing
Klassikere
Kjøbstadens Burger / 165,-
Oksebøf af dansk kvæg – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Cheddarost – Bacon – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Chilimayo
Moules Frites / 195,-
Danske blåmuslinger dampet i hvidvin og fløde – Urter – Fennikel – Gulerod – Pommes – Aioli
Serveres kun til frokost:
Stjernekaster / 195,-
2 Sprøde rødspættefileter – Ferskrøget laks – Håndpillede rejer – Asparges – Ristet brød
Pariserbøf / 175,-
Oksebøf af dansk kvæg – Hakkede rødløg – Pickles – Kapers – Peberrod – Syltede rødbeder – Æggeblomme – Pommes frites – Chilimayo
Sprødstegt Rødspættefilet / 135,-
Sprødstegt rødspættefilet – Hjertesalat – Syltede rødløg – Dildsyltede agurker – Hjemmerørt remoulade – Citron – Urt – Pommes
Vegetar
Serveres både frokost og aften:
Vegetarburger / 155,-
Sprødstegt bøf af rodfrugt – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Hjemmelavet mayo
Serveres kun til frokost:
Vegetar Cæsarsalat / 135,-
Sprødstegt bøf af rodfrugt – Hjertesalat – Croutoner – Parmesan – Cæsardressing
Sides & Snacks
Dagens Salat / 35,-
Grøn salat – Dijon vinaigrette – Syltede løg
Pommes Frites / 45,-
Pommes frites – Hjemmerørt chilimayo
Oliven / 35,-
Skål med Kalamata oliven
Saltede Mandler / 35,-
Skål med Saltede Mandler
Rodfrugtchips / 35,-
Skål med Rodfrugtchips
Serveres både frokost og aften
Smørrebrød
Serveres kun til frokost
Smørrebrødstallerken / 150,-
Kjøbstadens Hønsesalat
Kjøbstadens hjemmelavet hønsesalat – Svampe – Sprød bacon – Kartoffelchips – Chornichon – Sprøde urter
Æg og Håndpillede Rejer
Æg – Håndpillede Rejer – Hjemmelavet Mayo – Urter
—-
Den lette Fiskeanretning / 195,-
Lykkebergsild
Lykkebergsild – Hjemmelavet karrysalat – Løg – Kapers
Røget Laks
Røget laks – Røgeost creme – Æble
Æg og Håndpillede Rejer
Æg – Håndpillede Rejer – Hjemmelavet Mayo – Urter
Sprødstegt Rødspættefilet
Sprødstegt rødspættefilet – Hjemmerørt remoulade – Citron
Anretningen serveres med bagerens gode rugbrød og smør
Sødt & lækkert
Chokoladekage fra Saint Remy / 110,-
Kraftig chokoladekage tilsmagt med Espresso – Hindbær coulis – Vaniljeis – Årstidens bær
Årstidens bedste Dessert / 95,-
Spørg venligst betjeningen, hvad køkkenet har kreeret
Creme Brulée / 85,-
Klassisk Fransk Creme Brulée
Ostetallerken / 115,-
Variation af 3 slags gode oste – Årstidens kompot – Syltede valnødder – Møn kiks
Børnemenu
Børneburger / 95,-
Oksebøf af dansk kvæg – Briochebolle – Hjertesalat – Bacon – Pommes frites – Ketchup
Rødspætter med frites / 85,-
Sprød rødspættefilet – Hjemmelavet remoulade – Citron – Pommes frites
Kyllingenuggets med frites / 85,-
Pankopaneret kyllingenuggets – Dressing – Pommes frites – Hjemmelavet Mayo
—-
Isdrøm / 65,-
Vaniljeis – Chokoladesauce – Hindbærdrys – Skumfiduser – Pynt
Forretter
Kold røget Laks / 120,-
Kold røget Laks røget på bøgeflis – Røgeost creme – Æble – Citroncaviar – Urtesalat – Stenovnsbrød og smør
Vinanbefaling: Roero Arneis Vigne Sparse 2022, Almondo, Italien.
Glas 80,- / Flaske 395,-
Skagens Skinke / 115,-
Skagensskinke koldrøget, lufttørret og modnet – Ærtepure – Syltede asparges – Urteolie og urt – Stenovnsbrød og smør
Vinanbefaling: Galets Rose 2022, Mourgues du Gres, Frankrig.
Glas 75,- / Flaske 380,-
Italiensk Burrata / 115,-
Italiensk Burrata flot cremet og delikat form for mozzarella serveret med variation af tomater – Pesto – Balsamico glace – Sprøde croutons – Torvets urtesalat
Vinanbefaling: Chianti Monrosso, Monsanto, Italien.
Glas 95,- / Flaske 445,-
Hovedretter
Dagens Fisk / 275,-
Dagens fisk gratineret i urte crumble – Spidskålssalat vendt i røgede mandler, parmesan, dild og citronolie – Bagte cherrytomater – Sommerens kartoffel – Muslingefumé sauce
Vinanbefaling: Sancerre 2022, Domaine David Sautereau, Frankrig.
Glas 100,- / Flaske 495,-
Oksemørbrad Marchand de Vin / 325,-
Bøf af udsøgt oksemørbrad – Marchand de vin smør – Kaiserhatte en branche – Friterede løg – Pommes rissoles – Kraftig glace og urt
Vinanbefaling: Château Leroy-Beauval 2020, Bordeaux Supérieur, Frankrig.
Glas 110,- / Flaske 495,-
Steak de Veau / 295,-
Steak af udsøgt kalvefilet – Spidskål vendt i syrnet fløde – Bagte Cherry tomater – Confiterede Hvidløg – Sommerens kartoffel – Kraftig glace og urt
Vinanbefaling: Les Quatre Terres 2020, Domaine Santa Duc, Frankrig.
Glas 95,- / Flaske 450,-
Desserter
Chokoladekage fra Saint Remy / 110,-
Kraftig chokoladekage tilsmagt med Espresso – Hindbær coulis – Vaniljeis – Årstidens bær
Vinanbefaling: 2019 Saussignac Austrefois, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-
Årstidens bedste Dessert / 95,-
Spørg venligst betjeningen, hvad køkkenet har kreeret
Creme Brulée / 85,-
Klassisk fransk Creme Brulée
Vinanbefaling: 2019 Saussignac Austrefois, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-
Ostetallerken / 115,-
Variation af 3 slags gode oste – Årstidens kompot – Syltede valnødder – Møn kiks
Vinanbefaling: Tawny Port, Quinta do Infantado, Portugal.
Glas 70,- / Flaske 495,-
VARME DRIKKE
Espresso / 25,-
Cortado / 35,-
Cappuccino / 35,-
Cafe Latté / 40,-
Iced Latté / 40,-
Americano / 25,-
Filter / 25,-
Te / 25,-