SE MÅNEDENS MENU

Salater

Salade Chévre Chaud /  135,-

Gratineret gedeost på brød – Hjertesalat – Syltede valnødder – Æble – Vinaigrette

Cæsarsalat /  135,-

Sprødstegt kyllingebryst – Hjertesalat – Croutoner – Parmesan – Cæsardressing

Serveres både frokost og aften

Klassikere

Kjøbstadens Burger /  165,-

Oksebøf af dansk kvæg – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Cheddarost – Bacon – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Chilimayo

Kyllingeburger /  155,-

Pankopaneret kyllingebryst – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Mayo

Stjernekaster /  185,-

2 Sprøde rødspættefileter – Ferskrøget laks – Håndpillede rejer – Asparges – Ristet brød

Pariserbøf /  175,-

Oksebøf af dansk kvæg – Hakkede rødløg – Pickles – Kapers – Peberrod – Syltede rødbeder – Æggeblomme – Pommes frites – Estragonmayo

Moules Frites /  185,-

Danske blåmuslinger dampet i hvidvin og fløde – Urter – Fennikel – Gulerod – Pommes – Aioli

Serveres både frokost og aften

Vegetar

Vegetarburger /  155,-

Sprødstegt bøf af rodfrugt – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Hjemmelavet mayo

Vegetar Cæsarsalat /  135,-

Sprødstegt Selleribøf – Hjertesalat – Croutoner – Parmesan – Cæsardressing

Serveres både frokost og aften

Sides & Snacks

Dagens Salat /  35,-

Grøn salat – Dijon vinaigrette – Syltede løg

Pommes Frites /  45,-

Pommes frites – Hjemmerørt chilimayo

Oliven /  35,-

Skål med Kalamata oliven

Saltede Mandler /  35,-

Skål med Saltede Mandler

Rodfrugtchips /  35,-

Skål med Rodfrugtchips

Serveres både frokost og aften

Sødt & lækkert

Kjøbstadens Fragilité /  95,-

Islagkage med chokolade/karamelis og fragilé bund – Solbær coulis – Knas – Bær og jordbærperler

Panna cotta au chocolat blanc /  95,-

Hvid chokolade panna cotta – Maltjord – Æblesorbet

Creme Brulée /  95,-

Klassisk fransk Creme Brulée

Børnemenu

Børneburger /  95,-

Oksebøf af dansk kvæg  – Briochebolle – Hjertesalat – Bacon – Pommes frites – Ketchup

Rødspætter med frites /  85,-

Sprød rødspættefilet – Hjemmelavet remoulade – Citron – Pommes frites

Kyllingenuggets med frites /  85,-

Pankopaneret kyllingenuggets – Dressing – Pommes frites – Hjemmelavet Mayo

—-

Isdrøm /  65,-

Vaniljeis – Jordbæris – Chokoladeis – Karamelsauce – Skumfiduser – Pynt

Aften Menu

Forretter

Carpaccio af Bæredygtig Færøsk Laks /  115,-

Færøsk laks tørsaltet og koldrøget over bøgeflis efter gammel håndværksmæssige traditioner – Urtesalt – Pisket dild-cremefraiche – Citronperler – Hjemmebagt brød
Vinanbefaling: Flor De Vetus, Verdejo 2021, Rueda, Spanien.
Glas 85,- / Flaske 395,-

Bresaola af Rødvinsmarineret Okseinderlår /  115,-

Bresaola – Parmasancrackers – Syltet rødbede – Svampemayo – Urtesalat – Balsamico – Hjemmebagt brød
Vinanbefaling: Monrosso Chianti Classico 2019, Castello di Monsanto, Italien.
Glas 95,- / Flaske 425,-

Salad Chèvre Chaud /  95,-

Gratineret gedeost på toast – Hjertesalat – Syltede Valnød – Æble – Bocuse d’or vinaigrette
Vinanbefaling: Sancerre 2021, Domaine David Sautereau, Frankrig.
Glas 100,- / Flaske 495,-

Pighvar-Bisque /  125,-

Bisque kogt på pighvar og vinterurter – Kammusling – Tigerreje – Urter i julienne – Grøn olie – Hjemmebagt brød
Vinanbefaling: Brezo Blanco 2020, Gregory Perez, Bierzo Spanien.
Glas 65,- / Flaske 345,-

Hovedretter

Dagens Fisk /  235,-

Dagens fangst gratineret i parmesan/tomatcrumble – Frisk Tagliatelle – Sauce på svampe og Kantarel – Persille – Grøn Olie (Kan laves som vegetarret med bøf af rodfrugt og dagens grønt)
Vinanbefaling: Goldfish 2020, Herbert Zillinger, Niederösterreich.
Glas 100,- / Flaske 475,-

Moule Frites /  185,-

Danske blåmuslinger dampet i hvidvin og fløde – Urter – Fennikel – Gulerod – Pommes – Aioli
Vinanbefaling: Riesling Gutswein 2021, Weingut Krebs, Tyskland.
Glas 70,- / Flaske 350,-

Poitrine de Poule /  215,-

Confiteret dansk Unghanebryst – Pommes Anna – Syltede kål – Pastinakpuré – Kraftig Sauce
Vinanbefaling: 2020 Amirault ”Gran Clos” Bourguiel, Loire, Frankrig.
Glas 105,- / Flaske 495,-

Steak Au Poivre Vert /  295,-

Steak af oksemørbrad stegt i Madagaskarpeber og flamberet i cognac – Pommes Anna – Padrón peber – Kaiserhatte – Løg – Pebersauce
Vinanbefaling: Syrah IGP 2019, Domaine Bruyere, Crozes Hermitage, Frankrig
Glas 110,- / Flaske 495,-

Desserter

Kjøbstadens Fragilité /  95,-

Islagkage med chokolade/karamelis og fragilé bund – Solbær coulis – Knas – Bær og jordbærperler
Vinanbefaling: Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-

Creme Brulée /  85,-

Klassisk fransk Creme Brulée
Vinanbefaling: Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-

Karamel Panna Cotta /  95,-

Panna cotta lavet på Callebaut caramel chokolade – Maltjord crumble – Blåbær – Dehydreret hindbær – Hindbærsorbet
Vinanbefaling: Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-

Ostetallerken /  105,- / 125,-

Variation af 3 eller 5 Arla Unika oste – Hjemmelavet bærkompot – Syltede valnødder – Møn kiks
Vinanbefaling: Tawny Port, Quinta do Infantado, Portugal.
Glas 70,- / Flaske 495,-

VARME DRIKKE

Espresso /   25,-
Cortado /   35,-
Cappuccino /   35,-
Cafe Latté /  40,-
Iced Latté /  40,-
Americano /  25,-
Filter /  25,-
Te /  25,-

KOLDE DRIKKE

Æblejuice, øko, 25 cl. / 30,-
Appelsinjuice, øko, 25 cl. / 30,-
Hyldeblomstdrik, øko, 25 cl. / 30,-
Rabarberdrik, øko, 25 cl. / 30,-
Solbærdrik, øko, 25 cl. / 30,-