Salater
Salade Chévre Chaud / 135,-
Gratineret gedeost på brød – Hjertesalat – Syltede valnødder – Æble – Vinaigrette
Cæsarsalat / 135,-
Sprødstegt kyllingebryst – Hjertesalat – Croutoner – Parmesan – Cæsardressing
Serveres både frokost og aften
Klassikere
Kjøbstadens Burger / 165,-
Oksebøf af dansk kvæg – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Cheddarost – Bacon – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Chilimayo
Kyllingeburger / 155,-
Pankopaneret kyllingebryst – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Mayo
Stjernekaster / 185,-
2 Sprøde rødspættefileter – Ferskrøget laks – Håndpillede rejer – Asparges – Ristet brød
Pariserbøf / 175,-
Oksebøf af dansk kvæg – Hakkede rødløg – Pickles – Kapers – Peberrod – Syltede rødbeder – Æggeblomme – Pommes frites – Estragonmayo
Moules Frites / 185,-
Danske blåmuslinger dampet i hvidvin og fløde – Urter – Fennikel – Gulerod – Pommes – Aioli
Serveres både frokost og aften
Vegetar
Vegetarburger / 155,-
Sprødstegt bøf af rodfrugt – Briochebolle – Hjertesalat – Tomat – Dildsyltede agurker – Syltede rødløg – Pommes frites – Hjemmelavet mayo
Vegetar Cæsarsalat / 135,-
Sprødstegt Selleribøf – Hjertesalat – Croutoner – Parmesan – Cæsardressing
Serveres både frokost og aften
Sides & Snacks
Dagens Salat / 35,-
Grøn salat – Dijon vinaigrette – Syltede løg
Pommes Frites / 45,-
Pommes frites – Hjemmerørt chilimayo
Oliven / 35,-
Skål med Kalamata oliven
Saltede Mandler / 35,-
Skål med Saltede Mandler
Rodfrugtchips / 35,-
Skål med Rodfrugtchips
Serveres både frokost og aften
Smørrebrød
Gammeldags Modnet Sild / 75,-
Sild – Karrysalat – Æble – Rødløg – Kapers
Rødspætte / 85,-
Sprød rødspættefilet – Hjemmelavet remoulade – Citron
Hønsesalat / 75,-
Hjemmelavet hønsesalat – Cremefraiche – Svampe – Purløg – Sprødt bacon – Cornichoner
Kartoffel / 65,-
Kartofler – Jordskokke chips – Estragonmayo
Æg og Rejer / 75,-
Æg – Håndpillede Rejer – Hjemmelavet Mayo – Urter
Roastbeef / 75,-
Roastbeef – Hjemmelavet remoulade – Ristede løg – Peberrod
Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person.
Serveres kun til frokost
Sødt & lækkert
Kjøbstadens Fragilité / 95,-
Islagkage med chokolade/karamelis og fragilé bund – Solbær coulis – Knas – Bær og jordbærperler
Panna cotta au chocolat blanc / 95,-
Hvid chokolade panna cotta – Maltjord – Æblesorbet
Creme Brulée / 95,-
Klassisk fransk Creme Brulée
Børnemenu
Børneburger / 95,-
Oksebøf af dansk kvæg – Briochebolle – Hjertesalat – Bacon – Pommes frites – Ketchup
Rødspætter med frites / 85,-
Sprød rødspættefilet – Hjemmelavet remoulade – Citron – Pommes frites
Kyllingenuggets med frites / 85,-
Pankopaneret kyllingenuggets – Dressing – Pommes frites – Hjemmelavet Mayo
—-
Isdrøm / 65,-
Vaniljeis – Jordbæris – Chokoladeis – Karamelsauce – Skumfiduser – Pynt
Forretter
Carpaccio af Bæredygtig Færøsk Laks / 115,-
Færøsk laks tørsaltet og koldrøget over bøgeflis efter gammel håndværksmæssige traditioner – Urtesalt – Pisket dild-cremefraiche – Citronperler – Hjemmebagt brød
Vinanbefaling: Flor De Vetus, Verdejo 2021, Rueda, Spanien.
Glas 85,- / Flaske 395,-
Bresaola af Rødvinsmarineret Okseinderlår / 115,-
Bresaola – Parmasancrackers – Syltet rødbede – Svampemayo – Urtesalat – Balsamico – Hjemmebagt brød
Vinanbefaling: Monrosso Chianti Classico 2019, Castello di Monsanto, Italien.
Glas 95,- / Flaske 425,-
Salad Chèvre Chaud / 95,-
Gratineret gedeost på toast – Hjertesalat – Syltede Valnød – Æble – Bocuse d’or vinaigrette
Vinanbefaling: Sancerre 2021, Domaine David Sautereau, Frankrig.
Glas 100,- / Flaske 495,-
Pighvar-Bisque / 125,-
Bisque kogt på pighvar og vinterurter – Kammusling – Tigerreje – Urter i julienne – Grøn olie – Hjemmebagt brød
Vinanbefaling: Brezo Blanco 2020, Gregory Perez, Bierzo Spanien.
Glas 65,- / Flaske 345,-
Hovedretter
Dagens Fisk / 235,-
Dagens fangst gratineret i parmesan/tomatcrumble – Frisk Tagliatelle – Sauce på svampe og Kantarel – Persille – Grøn Olie (Kan laves som vegetarret med bøf af rodfrugt og dagens grønt)
Vinanbefaling: Goldfish 2020, Herbert Zillinger, Niederösterreich.
Glas 100,- / Flaske 475,-
Moule Frites / 185,-
Danske blåmuslinger dampet i hvidvin og fløde – Urter – Fennikel – Gulerod – Pommes – Aioli
Vinanbefaling: Riesling Gutswein 2021, Weingut Krebs, Tyskland.
Glas 70,- / Flaske 350,-
Poitrine de Poule / 215,-
Confiteret dansk Unghanebryst – Pommes Anna – Syltede kål – Pastinakpuré – Kraftig Sauce
Vinanbefaling: 2020 Amirault ”Gran Clos” Bourguiel, Loire, Frankrig.
Glas 105,- / Flaske 495,-
Steak Au Poivre Vert / 295,-
Steak af oksemørbrad stegt i Madagaskarpeber og flamberet i cognac – Pommes Anna – Padrón peber – Kaiserhatte – Løg – Pebersauce
Vinanbefaling: Syrah IGP 2019, Domaine Bruyere, Crozes Hermitage, Frankrig
Glas 110,- / Flaske 495,-
Desserter
Kjøbstadens Fragilité / 95,-
Islagkage med chokolade/karamelis og fragilé bund – Solbær coulis – Knas – Bær og jordbærperler
Vinanbefaling: Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-
Creme Brulée / 85,-
Klassisk fransk Creme Brulée
Vinanbefaling: Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-
Karamel Panna Cotta / 95,-
Panna cotta lavet på Callebaut caramel chokolade – Maltjord crumble – Blåbær – Dehydreret hindbær – Hindbærsorbet
Vinanbefaling: Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-
Ostetallerken / 105,- / 125,-
Variation af 3 eller 5 Arla Unika oste – Hjemmelavet bærkompot – Syltede valnødder – Møn kiks
Vinanbefaling: Tawny Port, Quinta do Infantado, Portugal.
Glas 70,- / Flaske 495,-
VARME DRIKKE
Espresso / 25,-
Cortado / 35,-
Cappuccino / 35,-
Cafe Latté / 40,-
Iced Latté / 40,-
Americano / 25,-
Filter / 25,-
Te / 25,-