Vildt & Vinaften

Fredag d. 29. oktober kl 18.30

Efterår i norden betyder, at vi spiser, som var det vor sidste dag.
Vi tryller i køkkenet og laver fantastiske retter med vildt. 

Vinøst søger vi fyrige, rige og kraftige vine proppet med solskin, til vildt som er fedet op over sommeren. Lars Bo fra Bichel Vine vil forklare om de vine, han har udvalgt til menuen.

Vildtmenu

Velkomstdrink // 2019 Guigal Cotes du Rhone Blanc

Snacks //
RØRT DÅDYR TATAR PÅ CHIPS AF SVAMPE
STUVEDE SVAMPE PÅ GRILLET BRØD
Vin: 2019 Quatre Terres Santa Du

Forret //
VARMRØGET ANDEBRYST PÅ BUND AF SPINAT MED RÅSYLTET HAVTORN
Vin: 2018 St Joseph Gripa

Hovedret //
VILDT SYMFONI
FRITERET DÅDYRKUGLE – FILET AF SIKAHJORT I GRØNT STØV
SPRØD KROKETTE – GLASERET RØDBEDE – VILDT GLACE
Vin: 2018 Saint Pierre Chateauneuf du Pape

Dessert //
PÆRE BELLE HELENE
PORCHERET PÆRE – VANILJEPARFAIT
CHOKOLADESAUCE – SPRØDE mandelFLAGER
Vin: L Ecole Sauternes

Pris pr. person /  695,-

BESTIL BORD PÅ:

Tlf.: 53 89 80 80 eller på kontakt@kjoebstaden.dk

TILMELDING SENEST D. 27. OKT.