NOVEMBER MENU

(Min. 2 couv.)

Carpaccio Af Røget Laks

Tranche af udsøgt røget laks – Mousse på creme fraiche og dild – Nænsomme torvesalater med urt og citronpeber

Vinanbefaling:
Sancerre 2021, Domaine David Sautereau, Frankrig.
Glas 100,- / Flaske 495,-

_

Braiseret Svinebryst

Svinebryst af dansk gris braiseret i den gode øl – Årstiden grønt – Puré på jordskok – Smørbagt persillerod – Syltet rødkål – Ribsæble – Kraftig sauce på egen fond – Kartoffel a la Carpe diem og knas

Vinanbefaling:
Monrosso Chianti Classico 2019, Castello di Monsanto, Italien.
Glas 95,- / Flaske 425,-

_

Chokolademarquise

Let frossen chokolademousse – Appelsin – Hasselnød – Cognac

Vinanbefaling:
Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-

Pris pr. person, 3 retter /  375,-

(eksklusiv vin)