MARTS MENU

(Min. 2 couv.)

Soupe a` l`oignon

Klassisk fransk løgsuppe med karamelliseret løg – Frisk timian – Gratineret ostebrød

Vinanbefaling:
2020 Goldfish, Biodynamisk Grüner Veltliner, Herbert Zillinger, Niederösterreich
Glas 100,- / Flaske 495,-

_

Boeuf Onglet

Slagterens hemmelige udskæring af kalv – Selleripure – Gule beder – Haricot Verts Vinaigrette – Dagens kartoffel – Kraftig glace

Vinanbefaling:
2019 Seigneur de Beauval, Bordeaux Superieur, Frankrig
Glas 85,- / Flaske 395,-

_

Panna cotta au chocolat blanc

Hvid chokolade panna cotta – Maltjord – Æblesorbet

Vinanbefaling:
Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-

Pris pr. person, 3 retter /  395,-

(eksklusiv vin)