MARTS MENU
(Min. 2 couv.)
Soupe a` l`oignon
Klassisk fransk løgsuppe med karamelliseret løg – Frisk timian – Gratineret ostebrød
Vinanbefaling:
2020 Goldfish, Biodynamisk Grüner Veltliner, Herbert Zillinger, Niederösterreich
Glas 100,- / Flaske 495,-
_
Boeuf Onglet
Slagterens hemmelige udskæring af kalv – Selleripure – Gule beder – Haricot Verts Vinaigrette – Dagens kartoffel – Kraftig glace
Vinanbefaling:
2019 Seigneur de Beauval, Bordeaux Superieur, Frankrig
Glas 85,- / Flaske 395,-
_
Panna cotta au chocolat blanc
Hvid chokolade panna cotta – Maltjord – Æblesorbet
Vinanbefaling:
Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-
…
Pris pr. person, 3 retter / 395,-
(eksklusiv vin)