MAJ MENU
(Min. 2 couv.)
Asparges
Hvide asparges – Basilikum mayonnaise – Kammusling syltet i den gode danske honning og citron – Sprød congo kartoffel og urt
Vinanbefaling:
2020 Goldfish, Biodynamisk Grüner Veltliner, Herbert Zillinger, Niederösterreich
Glas 100,- / Flaske 495,-
_
Maj lam
Lammecarré – Smør på ramsløg – Svampe – Glaceret løg – Tomat – Kartoffel a la carpe diem – Kraftig urte glace
Vinanbefaling:
Côtes du Rhône, 2019 Les Quatre Terres, Santa Duc, Frankrig.
Glas 95,- / Flaske 425,-
_
Rabarber variation
Grød på rabarber – Legeret unikafløde med tonkabønne – Rabarbersorbet og sprød hasselnøddekaramel
Vinanbefaling:
Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-
…
Pris pr. person, 3 retter / 395,-
(eksklusiv vin)