MAJ MENU

(Min. 2 couv.)

Asparges

Hvide asparges – Basilikum mayonnaise – Kammusling syltet i den gode danske honning og citron – Sprød congo kartoffel og urt

Vinanbefaling:
2020 Goldfish, Biodynamisk Grüner Veltliner, Herbert Zillinger, Niederösterreich
Glas 100,- / Flaske 495,-

_

Maj lam

Lammecarré – Smør på ramsløg – Svampe – Glaceret løg – Tomat – Kartoffel a la carpe diem – Kraftig urte glace

Vinanbefaling:
Côtes du Rhône, 2019 Les Quatre Terres, Santa Duc, Frankrig.
Glas 95,- / Flaske 425,-

_

Rabarber variation

Grød på rabarber – Legeret unikafløde med tonkabønne – Rabarbersorbet og sprød hasselnøddekaramel

Vinanbefaling:
Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig.
Glas 70,- / Flaske 295,-

Pris pr. person, 3 retter /  395,-

(eksklusiv vin)