Kjøbstadens 3-retters Menu
(Min. 2 couv.)
Svampe Toast
Udvalg af skovens svampe i cremet flødesauce – Serveres på ristet brød toppet med pesto – Parmesan og urt
Vinanbefaling:
Pinot Noir ‘Buis d’Aps’ 2021, Vignerons Ardéchois, Frankrig
Glas 75,- / Flaske 375,
_
Coq au vin
Braiseret kylling i rødvin med champignon – Perleløg – God dansk bacon – Rodfrugt – Frisk timian og persille – Kartoffel-selleripure
Vinanbefaling:
Pinot Noir 2021, Matthias Gaul, Tyskland
Glas 80,- / Flaske 485,-
_
Creme Brulee
Klassisk Fransk Dessert
Vinanbefaling:
Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig
Glas 70,- / Flaske 295,-
…
Pris pr. person, 3 retter / 295,-
(eksklusiv vin)