Kjøbstadens 3-retters Menu

(Min. 2 couv.)

Svampe Toast

Udvalg af skovens svampe i cremet flødesauce – Serveres på ristet brød toppet med pesto – Parmesan og urt

Vinanbefaling:
Pinot Noir ‘Buis d’Aps’ 2021, Vignerons Ardéchois, Frankrig
Glas 75,- / Flaske 375,

_

Coq au vin

Braiseret kylling i rødvin med champignon – Perleløg – God dansk bacon – Rodfrugt – Frisk timian og persille – Kartoffel-selleripure

Vinanbefaling:
Pinot Noir 2021, Matthias Gaul, Tyskland
Glas 80,- / Flaske 485,-

_

Creme Brulee

Klassisk Fransk Dessert

Vinanbefaling:
Saussignac Austrefois 2019, Couleurs d`Aquitaine, Frankrig
Glas 70,- / Flaske 295,-

Pris pr. person, 3 retter /  295,-

(eksklusiv vin)