Champagne, hvid bourgogne og skaldyr

Torsdag d. 23. september 2021

Hvem kan sige nej til det?

Vi har samlet en række lækre vine og anstrenger os i køkkenet for at ramme det perfekte.

Vi vil indledningsvis fortælle hvad der gør Champagne og hvid Bourgogne særligt, præsentere maden, give tips til opskrifter og efterfølgende, lige inden hver servering, kommentere vinene.

Menuen er

Østers // Champagne Piollot “Come des Tallants, Blanc de Noir

Krabbeklør // 2019 Louis Michel Chablis

Halv hummer // 2019 Puligny Montrachet “Houliers”, Domaine Machard de Gramont

Blåmuslinger // 2020 Macon Villages, Jean Rijckaert

Kammuslinger // 2019 Macon Viré Clessé, Domaine de Roally

Knivmuslinger // 2018 Savigny les Beaune Blanc , Domaine Simon Bize

Pris pr. person /  995,-

Arrangementet starter kl. 18.30 og skal, grundet begrænsede pladser, venligst forudbestilles på:
Tlf.: 53 89 80 80 eller på kontakt@kjoebstaden.dk